1630-L1018 - dankultur.dk

Sådan finder du den rette træbeskyttelse 

Vintermånederne er overstået og lysere tider er på vej. Når temperaturen bliver varmere, betyder det også at havemøblerne atter engang skal luftes. Denne tid på året, betyder også en del arbejde i vente, både for haven, men også terrasse og møbler. Læs med her. 

Hvis man har en trætteres eller f.eks. at havemøblerne er lavet af træ, så kræver det noget pleje.  

Da det danske vejr ofte er uforudsigeligt, skal udendørs inventar eller terrassen have den rette beskyttelse. Med det svenske træbeskyttelsesmærkeSioo:X kan du være sikker på, at du får lang holdbarhed og et modstandsdygtigt produkt. Man kan sagtens bruge produktet på f.eks. statik eller andet i træ.  

Når Sioo terrasse bliver brugt, vil du både få et vandavisende produkt, som med tiden giver et flot grå/sølv look og som er behageligt at gå på. Dette produkt kan holde i op til 15år, bare ved at anvende det en enkelt gang. Hvis du gerne vil læse mere om Sioo:X produktet, så kan du med fordel klikke dig ind på https://www.nicetapet.dk/sioo-traebeskyttelse. 

Hvad er Sioo træbeskyttelse? 

Denne slags træbeskyttelse benytter kiselteknikken, som bruges til beskyttelse og bevarelse af træ. Metoden har en lang historie bag sig, men Sioo:X har formået at bruge denne teknik som træbeskyttelse, helt uden giftige stoffer. Hvis du gerne vil vide mere om denne spændende teknik indenfor træbeskyttelse kan du med fordel følge linket længere oppe i artiklen. Her kan du også læse om Sioo forhandler online.  

Det kan være en stor fordel for din terrasse eller havemøbler at bruge et produkt, som både har lang holdbarhed, men som også er både miljøvenligt og giver et flot udseende. Sioo:X kan desuden forebygge mod både alger, skimmelsvamp og andet. Denne træbeskyttelse er et rigtigt godt valg til det danske vind og vejr.