dan-nelson-hIz3vbUbOoI-unsplash

Beskyt dig selv på internettet

Der er god grund til at beskytte sig selv når man færdes på internettet. Det er aldrig til at vide hvornår man kan blive offeret for et digitalt angreb, men heldigvis kan man tage sagen i egen hænder inden det går galt. Man kan nemlig implementere nogle ting der gør det sværere for ondsindede hackere at gå adgang til din computer.

 

Internettet er et for det meste et godt og spædende sted at være. Internettet åbner op for en helt masse døre og muligheder, som både gør hverdagen mere interessant og mere produktiv. Men det kan også være farligt at færdes på internettet, hvis ikke man ved hvordan man beskytter sig selv og sine data. Se mere her for at komme i gang med at gøre din tilstedeværelse online mere sikker.

 

Mulighederne med VPN

Hvis man nævner digital sikkerhed, så vil mange som det første nævne adgangskoder og firewalls. Det er nemlig også utrolig vigtigt at man finder på nogle stærke adgangskoder til sine kontoer og at man har en firewall der er med til at beskytte computeren. Derudover er det også en god idé at opdatere sin computer, så der er lavere risiko for at man kan blive angrebet med en virus.

 

Derudover kan det også være en rigtig god idé at installere en VPN, så vil være med til at højne sikkerheden. Den vil nemlig være med til at skjule din IP-adresse så hackere har sværere ved at lokalisere dig og eventuelt finde følsomme oplysninger om dig. Men der er også en anden fordel ved at en VPN skjuler din computers placering – det åbner nemlig mulighederne op for mere underholdning!

 

Beskyttelse og mere underholdning i én

Samtidig med at man beskytter sin egen computer, så får man også muligheden for at se flere titler, hvis man er til film og underholdning. Når IP-adressen er skjult, så kan streamingtjenester nemlig heller ikke placere dig geografisk, hvilket betyder at du ikke er begrænset til kun at se de titler der er tilgængelige i dit land. I stedet kan du se titler som andre lande også kan se.

 

Hvis du for eksempel gerne vil se hvad folk i Amerika har adgang til af film og serier, så får du muligheden for det med en VPN. Hvad enten du gerne vil se flere film på koreansk, fransk, tysk, arabisk eller spansk, så kan du med god sandsynlighed finde en titel der passer til beskrivelsen. Hvis internettet er et uendeligt sted med en masse døre, så bliver dørene og dermed mulighederne også kun flere med en VPN.

 

Læs mere på www.privacysharks.com for at lære om VPN og få overblik over nogle af de bedste VPN’er man enten kan få gratis eller betale for.