breakfast-690128_1280

Spar på pengene med måltidskasser

Som studerende I København kan det være svært at få SU’en til at række. Det er ikke billigt at bo I byen, og vil man have en øl med vennerne efter skole eller en tur I biografen, så betyder det et dybt indhug I pengepungen.  

Her får du 3 gode årsager til at benytte dig af måltidskasser som studerende – de behøver rent faktisk ikke at koste en bondegård.  

Du sparer tid med en billig måltidskasse

En af de vigtigste årsager til at benytte sig af måltidskasser i løbet er ugen er tidsbesparelsen. Bestiller man måltidskasser til 2,3 eller 4 af ugens dage, så behøver man ikke tænke på madplan, indkøb og langsommelig madlavning.  

Når man bestiller de spændende måltidskasser, så får man dem som regel leveret til døren. Man undgår således indkøbslister og køer og supermarkedet.  Derudover kan man enten vælge kasser med færdigretter eller kasser med råvarer. Vælger man færdigretter, så er det eneste man skal gøre at varme maden op eller efterstege den. Er der tale om kasse med råvarer, så vil der ofte følge en opskrift med, så man præcis ved hvad man skal gøre trin for trin, og alle ingredienserne man behøver er i kassen.  

Der findes billige måltidskasser så også studerende kan være med, så det handler blot om at kigge sig om efter den smarte løsning.  

Er du sent hjemme eller har du svært ved at finde inspiration til aftensmaden er en billig måltidskasse måske din løsning.

Du reducerer madspild med billige måltidskasser

En anden årsag til at vælge måltidskasser fremfor selv at købe ind og lave mad alle ugens dage er reduktionen af madspild. Mange mennesker har en tendens til at købe alt for meget ind og dermed ikke nå at bruge alle råvarerne inden de bliver for gamle og uspiselige.  

Måske har man ambitioner om at lave alverdens retter ved ugens opstart, og så får man for travlt i løbet af ugen til at eksekvere denne plan.  

Med måltidskasserne får man præcis den mængde af råvarer som man skal bruge til hver enkelt ret. Det betyder at man ikke kommer til at købe unødige mængder af salat, tomater eller champignoner, som man ikke når at integrere i madlavningen.  

Måltidskasserne er derfor ikke bare tidsbesparende, de er også den helt rette løsning for den miljøbevidste studerende, som ikke ønsker at gå på kompromis med klima og miljø.  

Du kan spise sundt  med en måltidskasse

Den tredje årsag til at man som studerende med fordel kan benytte sig af måltidskasser er sundhedsfaktoren. Det er ofte den nemme og hurtige løsning at købe frysemad eller takeaway, hvis man har for travlt med studiet og vennerne.  

Selvom den slags mad kan være lækkert, så er det ofte en del dyrere og ikke mindst mere usundt.  

Har man ikke selv tid til at tænke på ernæring og sund kost, så kan de udbudte retter i måltidskasserne være den rette vej mod en sundere livsstil. Indholdet i måltidskasserne kan i høj grad variere, og måltiderne består ikke blot af selleri og gulerødder. Der vil ofte være noget for enhver smag, og måltiderne vil som regel indeholde den rette ernæring, som et menneske bør indtage dagligt. 

Med måltidskasserne behøver man ikke tænke på at man måske har spist for mange frysepizzaer eller pomfritter I løbet af ugen, og man kan I stedet sikre sig at der er et varmt og sundt måltid I hjemmet hver dag, og at man kan nyde det uden at have dårlig samvittighed. Bor man sammen med andre bofæller kan man også bestille måltidskasser til flere mennesker man eventuelt kan lave og spise måltiderne sammen.