5241-T2253 - dankultur.dk

Sov sødt i Danmark 

Danmark er et land med skønne byer, høje bøgeskove og en rig kultur, som kan opleves næsten over alt. Et lille land, javist, men med en så rig kultur, at man skulle tro at det var dobbelt så stort. Det kulturelle niveau er tårnhøjt i Danmark. Det vidner om en befolkning, som er dannet og åben og nysgerrig. Alle tegn på sundhed. Danskerne kan lide at benytte sig af de kulturelle tilbud, når de har fri. Men ellers er de ikke bange for at tage fat, blot helst ikke om natten. 

For om natten skal vi sove i vores bløde, danske senge. For uden søvn går det bare ikke. Det har vi forstået for mange generationer siden, vi er jo dog et civiliseret folk. Og søvn og senge er vigtige elementer i et civiliseret liv. Søvnen bliver vi aldrig trætte af, men sengene må gerne skiftes ud eller friskes op med jævne mellemrum. Man kan finde mange smukke sengestel på sengestel.dk, hvis man kigger på nettet. Endda i ægte dansk design. 

Dansk søvn, når det er bedst 

Sengestel i dansk design er ofte det samme som høj kvalitet, det ved vi. For her til lands har vi kultur og ved, hvordan sådan et skal snedkereres og skrues sammen. Der er en lang og stolt tradition for møbeldesign i Danmark. Og senge er ingen undtagelse. For søvnen er vigtig for os alle. Får man ikke sin nattesøvn, kan man let gå hen og blive småsur og gnaven. 

Og hvorfor være sur, når vi lever i et af verdens bedste lande? Vi har heller ikke godt af at være sure, og det går ofte ud over vores omgivelser. Så nattesøvnen er et vigtigt grundelement i dansk kultur. Vi skal værne om den gode hvile. Den er dyrebar, både for vores fysiske og mentale tilstand.