dankultur

Sådan kan du få styr på din kulturvirksomheds regnskab

Det er fantastisk at være ejer af en kulturvirksomhed. På den måde er du med til at give befolkningen berigende oplevelser, som de altid kan tænke tilbage på. Ofte kræver en kulturvirksomhed også en lidt anderledes og mere kreativ tilgang til den daglige førelse. Det kan være, at du skal booke kunstnere. Eller afholde forskellige koncerter, foredrage eller noget helt tredje.

Men på ét punkt er kulturvirksomheder ligesom alle andre virksomheder. Der skal nemlig være styr på regnskabet. Hvis det ikke er din skarpeste side, eller hvis du gerne vil bruge kræfterne andetsteds, kan du hyre en ekstern bogholder.

Det kan en bogholder hjælpe dig med

Der er mange gode grunde til at hyre en ekstern bogholder. Blandt andet kan vedkommende hjælpe dig med følgende:

  • Holde styr på indtægter
  • Holde styr på udgifter
  • Indbetale moms
  • Udarbejde lønsedler
  • Udarbejde feriepengesedler

Samt meget andet. Derfor er det også vigtigt, at du ansætter en bogholder, der er både ansvarsfuld og dygtig. Hvis der er rod i virksomhedens regnskab, er der automatisk også rod i virksomheden. Derfor er det essentielt, at bogholderen til hver en tid har fuldstændigt styr på regnskabet.

Vælg Retio som din samarbejdspartner

Når du gerne vil hyre en ekstern bogholder, er der flere forskellige firmaer, som du kan vælge i mellem. Her kan du med fordel vælge Retio.

Retio består af flere økonomikonsulenter, der har den rette viden og erfaring til at hjælpe dig. Derudover har Retio også udviklet flere digitale systemer, der gør det nemmere og hurtigere at føre regnskab.

På den måde kan de hjælpe dig på en mere hurtig og effektiv måde, hvilket betyder færre anvendte mandetimer. Derfor kan Retio – trods deres høje kvalitet – også give dig en fornuftig pris. Læs mere om Retio her.