1121-L1049 - dankultur.dk

Praktisk weekend eller turist i eget land? 

En friweekend uden planer, er for nogle mennesker det allerbedste de ved. For andre, lyder det næsten for kedeligt. Mennesker, er forskellige og ikke alle synes det er lige fedt at ligge på sofaen i hele to dage i streg. Det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan lave noget derhjemme. Det behøver jo ikke være anstrengende. Men har man masser af tid, så kan man med fordel kombinere weekenden med afslapning, praktiske opgaver og en tur ud og få en på opleveren. Læs med her.  

 

Tag på opdagelse i skønne Danmark 

Nogle gange, er det bare dejligt at opleve nogle andre omgivelser end de vante. Har du eller I bil, kan du jo bruge en af dagene i weekenden på at udforske nye områder i Danmark. Hvis vejret er okay, kan du eller I jo gå en lang tur i den dejlige natur. Regner det, kan det være at et museumsbesøg var en idé.  

 

Et par praktiske opgaver i hjemmet 

Det er måske meget smart lige at få ordnet nogle ting derhjemme når nu tiden er der til det. Har du nogle gamle stikkontakter, som skal udskiftes, kan det jo sættes på to-do-listen. Husk, at man ikke selv bør skifte dem, men i stedet få en professionel til det. Måske, er der også andre ting som skal ordnes derhjemme eller i hvert fald tilføjes til listen.  

 

Husk at slappe af 

Det er selvfølgelig også vigtigt at få slappet godt og grundigt af når man har fri. En god balance af noget sjovt, underholdende og praktisk, kan være en måde, hvorpå man føler man får noget ud af weekenden. Måske kan du eller I, holde en hyggelig film aften med lækker middag og et maraton af gode film. Bor du alene, kan du jo invitere nogle venner over til en hyggelig aften.