1121-L1019 - dankultur.dk

På opdagelse med børnene i Danmark – Læs de gode tips her! 

Man behøver ikke rejse sydpå for at få indholdsrige oplevelser. I skønneste Danmark, er der nemlig masser at se og opleve på endagsture for hele familien. Hvis weekendplanerne måske er ændret, og man lige pludselig har en del tid til overs, så kan den med fordel bruges på at tage på opdagelse i eget land. Her i artiklen, kan du få et bud på, hvor turen kan gå hen sammen med børnene. Læs med her.  

 

Nordjylland og Midtjylland 

Når I skal på tur, så kommer det selvfølgelig også an på, hvad tid på året, det drejer sig om. Er det om sommeren, I skal på tur, så er der selvfølgelig en hel del udendørs, man kan give sig til. I Nordjylland, kan man eksempelvis hele året rundt besøge zoologisk have i Aalborg. Man kan også, alt efter sæson, tage en tur i Fårup Sommerland i den nordlige del af Danmark. Er det Midtjylland, man gerne vil opleve, så kan man enten tage i Kattegatcenteret eller udforske Aarhus og for eksempel den gamle by. Hvis man gerne vil opleve troperne, så er Randers Regnskov også et godt bud på en aktivitet, som foregår indendørs. Hvis jeres tur foregår omkring en bestemt højtid, kan det måske også være relevant at se, om der sker noget specielt der hvor I skal hen på tur.  

 

En hyggelig afslutning på dagen 

Når du og børnene kommer hjem fra en lang dag med mange indtryk, er det rart nok at kunne slappe af. I kunne eventuelt slutte aftenen af med fortællinger fra spændende børnebøger. Det kan dog være, at børnene falder hurtigt i søvn efter en lang dag fyldt med minder. Hvis du stadig har tid til overs, kan du hvis du har taget nogle billeder, måske genleve den skønne dag med børnene.