aniston-grace-L3hyEbDk194-unsplash

Husk at bruge din have i løbet af sommeren

Har du endelig fået dig en have, og er det første gang, du har adgang til sådan en, kan det være vigtigt for dig at huske at få den brugt i løbet af året. Ellers er det jo en skam at eje en have, hvis du ikke kommer nok ud i den.

 

Find dit nye termosæt i dag.

En nem vej til frisk luft

Det gode ved at have sin egen have er jo, at du har en nem adgang til frisk luft. Du behøver ikke at planlægge de store udflugter for bare at komme lidt ud. Hvis du bare har dig en krog i haven, hvor der kommer sol, eller hvis du er glad for at lave havearbejde, kan du glæde dig til en sommer, hvor du kommer til at få meget mere frisk luft ude i det gode vejr, end du har været vant til at få dig, hvis du fx førhen har været vant til at bo i lejlighed.

Havearbejde kan blive din nye hobby

Er du ikke bange for at tage fat, kan det være oplagt at komme i gang med at lave en masse havearbejde. I løbet af foråret, når din have begynder at blomstre, begynder du også at kunne se de mange ting, du kan tage fat på. Der er ukrudt, der skal fjernes, græs der skal slås, og buske der skal beskæres. Så det er jo bare med at gå i gang fra en ende af. Så lærer du også din have godt at kende.

Find det rette tøj at arbejde i

Hvis du gerne vil i gang med at lave havearbejde, kan det være en god idé at gøre det i noget tøj, som du ikke skal bruge til hverdag. Der kan nemt komme jord på, eller du kan få revet hul i det, og så er det jo godt, hvis du har tøj på, der er lavet til formålet. Det kan fx være en kedeldragt, eller hvis du har en gammel trøje og et par bukser, du ikke længere bruger, fordi de er for slidte. Så er de perfekte til havearbejde.

 

Find dine nye dame termodragt her.