1907-L1018 - dankultur.dk

Guide: Drømmerejsen til Thailand – på dine præmisser

Har du en lille eventyrer gemt i maven? Drømmer du om det ultimative eventyr i en af verdens måske allermest spændende lande? Har du endnu ikke haft muligheden for at opleve skønne Thailand, så bør du måske læse med her. For Thailand – også kaldes ’The Land of Smiles’, er nemlig ikke mange menneskers favorit land, uden grund. Dette magiske land, byder nemlig på helt unikke oplevelser. Læs med her.

 

Den unikke rejse til Thailand

Man kan rejse til Thailand på mange måder. Ønsker du derfor at opleve mest muligt, og tage på en anderledes rundrejse Thailand, så er det nu, at du skal spidse ører. For der findes nemlig et rejsebureau, som gør det muligt for dig at skræddersy din rejse, med hjælp af en rejsekonsulent. Hos Unique Travel, kan du få tilrettelagt den skønneste rejse til Thailand, eller følge en af deres spændende rejseforslag. Har dette allerede fanget din interesse, så bør du besøge deres hjemmeside. På denne side kan du læse mere om rejser til Thailand.

 

Masser af gode ideer

Thailand er et kæmpe land, og derfor kan det være en idé at planlægge ruten på forhånd. Særligt, hvis man har, ikke har så lang tid at gøre med. I det nordlige Thailand, finder man eksempelvis Chiang Mai og Pai, som er et besøg værd. Bangkok, for dem som godt kan lide storbyer og gerne vil opleve hele Thailands hovedstad. Bangkok er pulserende, kaotisk og fantastisk farverig. Et absolut must. I den sydvestlige del af Thailand finder man eksempelvis øerne koh lanta, koh phi phi og mange flere.

 

Man kan sagtens lave en rejse, hvor man eksempelvis kombinerer både storby, med ø-hopping, hvis det er det man har lyst til. Også på denne side finder man øen, som også går under navnet, Thailands Maldiverne’, nemlig Koh Lipe. Endnu smartere er det så, er den Malaysiske ø, langkawi ligger tæt på Koh Lipe, og derfor kan man kombinere rejsen til Thailand med Malaysia. På langkawi findes der skam også en lufthavn, hvilket betyder at man enten kan starte rejsen der, eller slutte den.

 

Et hav af muligheder

På den sydøstlige side, findes der også en verden af smukke destinationer man kan kombinere. På denne side, findes der eksempelvis også fantastiske øer. Her er der også mulighed for både dykning og snorkling blandt andet. Skulle man opleve det hele af dette fantastiske land, så kræver det at man har nærmest uendeligt meget tid. Derfor kan det være relevant at have en rejsekonsulent med sig i planlægningen, så man får mest muligt ud af den tid man har at gøre med. Hop ind på Unique Travels hjemmeside og tjek eventuelt også muligheden for en afbudsrejse til Thailand. Thailand er så fantastisk og må bare opleves!