morning-2243465_1280

Forkælelse for to 

I en travl hverdag, så er det meget vigtigt at skabe rum til at dyrke forholdet til din kære. Mange oplever at det er meget lidt tid til forkælelse, og de gode samtaler, i løbet af en travl uge. Hvis parforholdet skal overleve hverdagens trummerum, så er det vigtigt at dyrke hinanden, og prioritere kvalitetstid med hinanden. Ønsker du at overraske din kære, med en forkælelses weekend? Læs med her for inspiration til fantastiske oplevelser sammen med din kære.  

Tid til hinanden  

Specielt de travle børnefamilier længes efter flere timer i døgnet. Tiden er knap, og skal prioriteres med hård hånd i en travl hverdag. Det er derfor vigtigt, at man afsætter tid til at være sammen, også som kærester. Hvis man har mulighed for det, kan det være en ide at benytte sig af en børnepasser, måske hver 14. dag, eller en gang om måneden. Her kan man gå ud at spise, gå i teateret eller måske bare gå en lang tur sammen.  

Det er også vigtigt, at man aktiverer bedsteforældrene en gang i mellem, og tager en hel weekend ud af kalenderen. Når man tager en hel weekend ud, så kan man sove det første døgn, og herefter være klar til at nyde hinandens selskab, det næste døgn. Efter en selvforkælende weekend så har man overskud til at gå i gang med hverdagen igen. Hvorfor ikke gå hele linen ud, og booke en weekend fuld af forkælelse og gode oplevelser. Du behøver ikke at rejse langt for at finde helt specielle oplevelser. Der findes masser af fantastiske wellnessophold i Sverige, som bare venter på at blive booket.  

En miniferie skaber overskud  

Wellness sammen med kæresten er en god investering, men der findes også flere steder, hvor man kan tage hele familien med. Hvad med en børnevenlig miniferie på Hotel Riviera Strand. Dette er et sted, hvor de virkelig har formået at kombinere hygge og forkælelser for både store og små. Du kan nemlig tage hele familien med til familie wellness. 

Du kan også tage kæresten med på spa-ophold på Kokkedal Slot. Det vil uden tvivl være en oplevelse, som begge to vil nyde hvert sekund af. Hvorfor ikke afslutte en behagelig spadag med et udsøgt måltid i slottets restaurant? Det vil helt sikkert være en weekend, som I kan leve længe på.  

Det er selvfølgelig vigtigt at forkæle hinanden med gode oplevelser en gang i mellem, men husk også at skabe romantik og kvalitetstid i hverdagen. Det er jo trods alt hverdage, der er flest af i løbet af et langt liv.