beach-4816249_1280

Sommerhuse omringet af kultur

Danmark er et bare et fladt, lille land. Ja. Men i det flade og lille land findes der rig kultur, smuk natur og en fantastisk sommerferie, der venter på jer. Vi har ikke bjerge eller frodig regnskov. Men vi har Vadehavets vilde natur, der kan give alle turister – danskere og udlændinge – et sus i maven. Vi har Vestkysten med de mange bunkere, fordi Hitler var nervøs for en invasion, og så har vi ferieøen Bornholm, som russerne nægtede at tage hjem fra, fordi den var så fantastisk, fredelig og smuk. Og alle steder findes der fantastiske sommerhuse, I kan leje.

Vadehavets strålende natur

Hvis du eller din familie endnu ikke har oplevet Vadehavet, så tag afsted med det samme. Find billige sommerhuse til leje, og nyd ferien. Ud over tidevandet, der trækker sig tilbage og lader turister vandre rundt på havbunden, er der et rigt fugleliv. Der er barriereøer, sandbanker, klitter, marskområder. Vadehavet er faktisk så vildt og spændende, at det er på UNESCOs verdensarvsliste.

Vestkystens bunkere

Det kan ikke være nogen hemmelighed, at Vestkysten byder på bunkere med masser af historie. Vi bliver bombarderet med film og bøger om emnet. Men vidste du, at bunkerne blev bygget, fordi Hitler var sikker på, at de allierede ville gå i land dér. Vidste du, at de allierede også prøvede at fortælle Nazityskland, at de ville gå i land dér. Via et tysk overvåget radiosignal forsøgte de at snyde Hitler dagene op til D-dag ved at varsle et angreb på Vestkysten. Vidste du ikke det? Så er der masser af grund til at tage ud og lære om de danskere bunkere.

En ferieø til at regere over dem alle

Bornholm er og bliver en vinder, når vi skal på ferie i Danmark. Øen er smuk og vild. Bornholmerne er venlige og med deres særlige dialekt. Maden er fantastisk, og festen i gaderne er det samme. Historie er der desuden rigeligt af på øen, der ligger langt fra Danmark, men er dansk. Der skal sættes rigelig tid af til at besøge museer, borge og skøn natur. Bornholm kunne sagtens være jeres feriedestination i år – ikke?