2220-L1047 - dankultur.dk(unsplash)

3 hurtige tips til miniferien i Danmark 

Trænger du også til at tage fri et par dage og bare opleve noget andet end de vante omgivelser og en travl hverdag? Måske, er du en af de mange mennesker i Danmark, som har fuld fart på karrieren, familie og mange andre ting. Det kan til tider være svært at balancere work/life, men det er altså særdeles vigtigt, at man også tager nogle velfortjente pauser. Derfor, er det måske helt oplagt at holde et par dages fri og tage på opdagelse i Danmark. Læs med her.  

 

Sjælland 

Overvejer du, om Sjælland er den helt oplagte mulighed i forhold til at tage på en miniferie, så skal du jo så finde ud af, hvor på øen det skal være. København er naturligvis altid en god idé, men det kommer også an på, om man ønsker, der skal ske noget, eller der skal være stille. Man kan eksempelvis tage i Tivoli, gå en tur på Strøget, besøge spændende museer og bare opleve byen, som den er.  

 

Fyn 

Skal det være landidyl eller ferie i Odense by? Odense by er ikke mindre en magisk, og man kan selvfølgelig mærke H.C. Andersens spor der. Oplev de hyggelige gader, museer og den smukke natur omkring denne skønne by. Ellers, kan man jo tage på ferie på landet på Fyn, hvis man vil have mere ro. Det er nemt at forestille sig, at man kan komme helt ned i gear på Fyn, og bare slappe af med spændende håndbold nyheder, mens børnene leger, og det eneste man kan høre, er naturen selv.  

 

Nordjylland 

I denne del af Danmark, er det også yderst populært at lege sommerhus. Særligt ved kysterne, hvor der er mange ’feriebyer’. Her er der rigeligt med muligheder både på øst og vestkysten. Som familie kan man eksempelvis lege et sommerhus, hvor der er plads til at spille bold og udfolde sig både indendørs og udendørs.