dankultur.dk - www.poetzsch-padborg.dk - 13-07-2024

Sommer og kolde drikkevarer – 2 ting der hører sammen

Når sommeren endelig er over os, stiger humøret. Når solen kigger frem, temperaturen stiger, og vi kan komme ud og lufte vores ben ved vi, at den danske sommer er her. Og intet er skønnere end den.

Med sommeren følger der dog også en lang række forberedelser. Haverne skal gøres klar, terrasserne skal indrettes, altanerne skal gøres hyggelige, sommertøjet skal findes frem, rejserne skal bestilles, grillen skal gøres ren, og så skal drikkevarerne selvfølgelig også ligges på køl. For med de lunere temperaturer er der behov for masser af væske, der kan køle os ned.

 

Hvad er bedre end en kold Pepsi Max?

Og vi har selvfølgelig hver vores favorit. Nogle er vilde med en kold øl, men den er måske ikke det bedste valg en tirsdag eftermiddag, andre vil bare gerne have et glas vand. Det kan dog også være en smule kedeligt. Så hvis du virkelig gerne vil forkæle dig selv, nyde en lækker smag og samtidig læne dig tilbage i den danske sommer, så bør du altid have en Pepsi Max på køl.

For mange danskere er Pepsi Max det foretrukne valg. Det er en lækker, læskende og sukkerfri drik, som gør sig godt til alle anledninger. Det kan være under havearbejdet, på kontoret eller i skyggen med en god bog.

 

Køb dåsesodavand i Tyskland

Så måske skal du have fyldt op på Pepsi Max? Er det tilfældet, så kan du finde Pepsi Max dåse på tilbud, hvis du tager et smut over grænsen. Her er der altid gode priser på alt det, der skal bruges, når du skal nyde sommeren og have noget at tilbyde de gæster, der kigger forbi til en kold på terrassen.

Sæt dig derfor godt til rette og tag et smut afsted mod Poetzsch – med dig hjem kan du også tage lækre snacks.