dankultur.dk - www.hoteloasia.dk - 18-06-2024

Det her er den ultimative opskrift på forkælelse

Har du travlt? Løber du rundt i det daglige, og føler du alligevel ikke, at du når alt det, som du gerne vil? Så glemmer du helt sikkert dig selv. Du glemmer at forkæle dig selv, at pleje dig selv og i ny og næ nyde lidt hverdagsluksus.

Og det er ærgerligt – for det fortjener du!

Derfor bør du tage et kig på dine muligheder for virkelig at gøre noget godt for dig selv med et gourmet ophold jylland. Det kan for eksempel være via en forlænget weekend i smilets by, Århus.

 

Tag på en gastronomisk rejse

For er der noget, der virkelig indikerer forkælelse og nydelse, så er det, det kulinariske eventyr du kan finde i Århus. Hvis du drejer et smut inden om Hotel Oasia og sætter dig godt til rette på Gastromé, vil du blive forkælet i topklasse. Her finder du nemlig mad, der er en Michelinguide værdig!

Alle ophold er sat sådan sammen, at alle dine sanser bliver inspireret, og derfor vil du opleve at blive taget på en uforglemmelig rejse gennem regionens mest spændende madkulturer. Det betyder, at du kan sætte tænderne i autentiske og smagfulde retter – alle tilberedt af kokke i verdensklasse, som selvfølgelig kun bruger de bedste og mest friske råvarer.

 

Oplev smilets by, Århus

Når du har nydt et lækkert måltid mad og drukket den sidste dråbe velvalgte vin, kan du slænge dig på det hyggelige værelse. Her kan du slappe af med en cocktail og et lækkert snackbræt, eller du kan vandre ud i byens gader og opleve stemningen og det festlige natteliv, som Århus også har at byde på.

Den efterfølgende dag kan du udforske byen yderligere – altså selvfølgelig lige efter du har nydt en lækker morgenbuffet.

Besøg for eksempel Aros, shop løs i Bruuns Galleri eller nyd roen i Marselisborg Dyrehave.