beach-1305182_1280

Gode sommeroplevelser i Danmark

 

Sommeren 2020 bliver en noget anderledes sommer. Mange af os, kommer nemlig til at tilbringe alle sommermånedene hjemme i Danmark. Heldigvis er det danske land proppet med spændende oplevelser, for store og små. Læs med her, for inspiration til din sommerferie i Danmark.

Sand og strand

Hvis der er en ting Danmark har masser af, så er det sand og strand. Med en kystlinje som inviterer til timer med solbading, og forfriskende dyp, i det kolde vand, så er det sikkert at badetøj og parasol skal mad i baggagen. Der er flere gode alternativer, til hvor du skal tage hen for den bedste badeferie, i det danske land. Et godt bud er Vestkysten, det er nemlig ikke uden grund at området her er proppet med både tyskere og nordmænd, i sommermånedene. Strandene er smukke, vandet er dejligt, også er der masser af aktiviteter for store og små. Der er rige muligheder for at bo i sommerhus, men hvis du ønsker det, så er der flere gode lejligheder, og hoteller i området. Hvis du skal bade i Vesterhavet skal du altid være opmærksom, da det kan forekomme stærk undervandsstrøm. Ellers er det bare at slå parasollen op, og nyde strandlivet.

Forlystelser for store og små

Hvis du endnu ikke har brugt Danmark til feriedestination, så vil du blive overrasket over tilbudet af aktiviteter og forlystelser. Der er virkelig noget for alle aldersgrupper. Der er selvfølgelig de store, kendte publikumsmagneter, som Legoland, Lalandia, Djurs Sommerland og Tivoli, men der er også mindre kendte steder, hvor du kan få spændende oplevelser, sammen med familien. Vidste du at det er mulig at gå en tur i 60 meters højde, på den gamle Lillebæltsbroen? Hvis du ikke lider af højdeskræk, så er dette en fantastisk oplevelse. Hvis du har forkærlighed for oplevelser i højden, så kan du leje en ballontur i Silkeborg. Silkeborg er et sted hvor du kan finde mange flotte naturoplevelser. Efter du har inspiceret området fra luften, så kan du padle kajak i fredelige naturskønne omgivelser i Silkeborgområdet.

I Danmark finder du også flere gode muligheder for at møde dyrene. Der er selvfølgelig København Zoo, men også Givskud er en zoologisk have som er værd et besøg. I Givskud kan du køre bilen ind blandt dyrene, og få opplevelsen af at være på ægte safari.

By eller land

I Danmark kan du vælge at dyrke strandlivet, eller måske en form for øhopping, da der er masser af skønne øer du kan besøge. Hvis du har mulighed for at leje en båd, så kan du få mange fantastiske oplevelser på vandet. Der er også nogen av Nordeuropas hyggeligste byer, i Danmark. Alt efter hvor du skal rejse, så er det forskel på hvordan du pakker, og hvad du pakker i. Hvis du skal på øhopping, så kan det være smart med en backpacker rygsæk, som du kan bære på ryggen, da dette giver mere fleksibilitet. Hvis du er mere til kulturell øhopping, inde i Københavns gader, så er en lækker lille kuffert at foretrække. Hvis du har brug for et godt råd i forhold til hvilken rejsetaske du skal købe, så tjek ud produktviden.dk, hvor du finder nyttige anbefalinger af populære produkter.

Danmarks hovedstad, København, er normalt et populært rejsemål for mennesker fra hele verden. Hvis du ikke er til de store folkemængder, og horder af turister, så var det måske denne sommeren du skulle tage en dagstur til København. Det anbefales at du lejer en cykel, og oplever byen fra cykelsædet, da du virkelig kan få lov til at nyde den gode stemning i byen. København er rig på arkitektoniske oplevelser, en spændende kulturliv og masser af god mad og drikke.

Også de andre store byer, som Aarhus og Odense er værd et besøg. Hvis du er i Aarhus, så gå ikke glip af et besøg på byens stolthed, museet Aros. I Odense er det oplagt at besøge H. C. Andersens hus.

Alternative oplevelser

Det er selvfølgelig de typiske sommeroplevelser, med sommerhus og strand, eller museumsbesøg og naturskønne cykelture, som Danmark kan byde på, men der er også andre oplevelser. Hvis du er til alternative oplevelser, så er der f.eks. mange helt unikke overnattingsmuligheder i Danmark. Du kan sove på et af de mange slotte, under åben himmel, i en  trætop, eller på en af de mange shelters som findes, rundt om i de danske skove. Du finder også mange actionpregede oplevelser, som klatreture eller vandsports oplevelser. Faktisk er det måske det bedste med at feriere i Danmark, at der er oplevelser til alle! God sommer!