dankultur.dk - www.netlingeri.dk - 27-09-2024

Tillad dig selv lidt luksus – find en lækker ny BH

Er du træt af de BH’er, du har liggende i skuffen? Måske det ender med altid at være den samme, du har på, og at du mangler den, når den er til vask. Det handler måske om, at du ikke har fundet andre, der har siddet helt lige så godt. Hvorfor ikke forkæle dig selv lidt en gang imellem og så gå på jagt efter en god BH, du kan passe?

Det er altid lækkert at få nyt undertøj. Det er noget af den beklædning, vi går allermest i, så derfor er det da også vigtigt, at det sidder godt. Måske du nogle gange føler, at det er mange penge at give for så lille et stykke tøj – men her er det vigtigt at tænke på, at der går nogle flere processer til at fremstille en BH med bøjle, detaljer og lukninger, end der gør til en simpel t-shirt. Se eksempler på lækre BH’er her.

Hvilken type BH er du til?

Der findes BH’er i mange forskellige typer og kategorier. Så en ting er, at du har styr på, hvilken størrelse du går efter – noget andet er, om du egentlig ved, hvilken slags BH, du godt kunne tænke dig. Det kan være, du er træt af BH’er med bøjle. Mens det for nogle er en nødvendighed for, at BH’en kan holde det, den skal, er det for andre en gene, der bare sidder i vejen.

Du kan sagtens få bøjlefri BH’er, som du måske synes, sidder mere behageligt. Nogle ligner fuldstændig en almindelig BH, mens andre måske kommer til at minde mere om en stilfuld sportsBH. Du kan jo prøve at se, hvad du umiddelbart bedst kan lide. Det kan også være en minimizer, der får din barm til at se mindre ud, du godt kunne tænke dig at prøve af.